مقالات

سوپرایز شگفت انگیزی به نام هدایای تبلیغاتی

هدایا تبلیغاتی

خیلی از ماها با شنیدن این کلمه جا میخوریم و معنی آن را نمیدانیم ولی بالقوه در زندگی مان از آن استفاده می کنیم. هدایای تبلیغاتی یا هدیه تبلیغاتی نوعی استراتژی در زمینه کسب و کار می باشد؛ بدین صورت که فروشنده با دادن نوعی کادو از سرمایه و کالا های خود یا کالای دیگر، قصد راضی نگه داشتن خریدار را دارد تا هم بتواند به کسب و کارخود رونق ببخشد، هم بتواند نظر خریدار را جلب کند.

 

آیا این هدایای تبلیغاتی باعث ضرر یا زیان به فروشنده می شوند؟

در نگاه اول، هر شخصی با خود فکر می کند که این هدایای تبلیغاتی به این دلیل که فروشنده باید مبلغی رو خرج نماید تا نظر مشتری را جلب کند، به فروشنده زیانی را تحمیل می نماید که البته نظریه ای معقول به حساب می آید. زیرا امکان این وجود دارد که فروشنده با هزینه های زیاد نتواند کالا و اجناس خود را تبلیغ نماید و آن مشتری دیگر برای خرید به آن فروشگاه نیاید.

در نگاه دوم، هر یک از ماها از دریافت کالا یا هدیه ای ( تحت عنوان هدیه تبلیغاتی ) بسیار شادمان و مسرور خواهیم شد. و جزء لاینفک هر یک از ماها می باشد. بنابراین به این علت که فروشنده مارا مهم شمارده و برای تبلیغ کالا ها و وسایل خود، حاضر به تحمیل هزینه ای شده تا بتواند نظر مارا جلب نماید یک امتیاز محسوب می شود؛ چه بسا مارا به خرید های بیشتر و مستمر ترغیب نموده و باعث افزایش سود فروشنده شود، که در این صورت دادن هدایای تبلیغاتی می تواند یک حرکت رو به جلو و مهم در امر فروش به حساب آید.

هدایای تبلیغاتی شامل چه چیز هایی می شوند؟

هر فروشنده ای بنا بر ایده و فکر خود می تواند نوعی هدیه تبلیغاتی را در نظر بگیرد. بسیاری از فروشندگان یک درصد معینی را مشخص می نمایند که برای مبالغ بالا تر از آن درصدی تخفیف یا هدیه تبلیغاتی برای آن در نظر بگیرند.

برای مثال فروشگاه ایکس برای خرید بالای 200 هزار تومن، 5درصد تخفیف نقدی در نظر می گیرد یا فروشگاه آلفا برای خرید بالای 500 هزار تومن یک خودکار تبلیغاتی به عنوان هدایای تبلیغاتی به خریدار خود هدیه می دهد. این آپشن های فروش که تخفیف نیز شامل آن می شود، می تواند در فروش کالای های فروشگاه بسیار موثر واقع شود. چه بسا فروشگاهی بسیاری از کالا های خود را در انبار دارد که به فروش نرفته اند و به گونه ای روی دستشان مانده است. بنابراین با تعیین نمودن سقف قیمتی یا از نظر کمی با دادن این کالا به صورت هدایا تبلیغاتی، می توانند همزمان با یک تیر دو نشان بزنند ( هم کالا های اصلی خود را بفروشند و سود کسب نمایند هم کالای غیرقابل فروش خود را نیز به  صورت هدایا تبلیغاتی برای جلب نظر مشتری رد کنند ).

در آخر می توان گفت که این هدایای تبلیغاتی، نوعی تبلیغات و بازاریابی می باشند که با هدیه دادن کالا ( می تواند از وسایل و کالای های خود فروشگاه یا برند خود باشد یا می تواند به صورت کالا هایی از فروشگاه های دیگر باشد ) می توان در دراز مدت یا میان مدت علاوه بر کسب درآمد بیشتر، بتوان آمار مشتریان را نیز به صورت خیره کننده ای بالا برد.